Καλώς ήλθατε

welcome

Καλώς ήλθατε στo Maryianni suites.

Στον Αβλέμονα, στον δρόμο που πηγαίνει προς το γραφικό, ενετικό κάστρο της άκρης του κόλπου, βρίσκεται η Μαργιαννή.

Δημιουργήσαμε ένα φιλόξενο συγκρότημα σύγχρονων ανέσεων νησιώτικης αρχιτεκτονικής με βενετσιάνικα στοιχεία, πάνω στη θάλασσα, φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι, προσφέροντας στους επισκέπτες μας αξέχαστες διακοπές. Μοιραστείτε μαζί μας την αίσθηση πως εδώ πάντα θα ξημερώνει ένα γλυκό πρωινό, με μια βουτιά στα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά του Αβλέμονα, περπατώντας με γυμνά πόδια τα λίγα μέτρα από το μικρό κόλπο. Ρεμβάζοντας σε ένα αμφιθεατρικό σκηνικό με πρωταγωνιστές ντόπιους και επισκέπτες. Ρομαντζάροντας τις φεγγαρόλουστες νύχτες με τους μοναδικούς νυχτερινούς ήχους. Αφήστε για λίγο την καθημερινότητα και ζήστε το όνειρό σας, εδώ μαζί μας. Με άνετους χώρους, υπέροχες βεράντες με θέα τη θάλασσα και πλήρη εξοπλισμό, διαθέτουν, κουζίνα, κλιματισμό για τους ζεστούς μήνες και θέρμανση για τους χειμερινούς, τηλεόραση και καθημερινή εξυπηρέτηση.

Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, γνώστες του τι σημαίνει φιλοξενία, αφού αποκόμισαν όλη την εμπειρία από τα ατέλειωτα ταξίδια τους σ’ όλο τον κόσμο, πετώντας πολλά χρόνια στην Ολυμπιακή Αεροπορία, πιλότος και αεροσυνοδός αντίστοιχα, προσφέρουν ότι καλύτερο για αλησμόνητες διακοπές.

Το συγκρότημα Maryianni suites

Καλοκαίρι

Οι διακοπές είναι ο απόλυτος τρόπος για να μειώσει κάποιος το άγχος της καθημερινότητας. Το άγχος απειλεί τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, την καρδιακή λειτουργία και την ψυχική υγεία του ατόμου.

Βραβεία αξιολόγησης επισκεπτών

Η ποιότητα των υπηρεσιών και η φιλοξενία στο Maryianni Apartments έχει αναγνωριστεί ως εξαιρετική με βάση τις σταθερά υψηλές αξιολογήσεις πελατών.

       Guest Review awards Booking.com Guest Review booking awards 9.9

Το βραβείο ανήκει σε όσους μας εμπιστεύτηκαν τις πολύτιμες διακοπές τους. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Οι διακοπές αποτελούν ανθρώπινη ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

Δείτε τις ΣΟΥΙΤΕΣ